Festivali Fuji Shibazakura, magneti japonez për turistët (Video)

Arya Somantri, vetëm 10 vjeç, por peshon 190 kilogramë (Video)
Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)

Megjithëse Festivali i Çeljes së Qershisë është shumë i njohur në Japoni, ky vend ka dhe një festival tjetër jo më pak mbresëlënës – që quhet – Festivali Fuji Shibazakura.

Shibazakura, apo myshku rozë, është një lule, e cila lulëzon me ngjyrë shumë të ndritshme rozë, të purpurtë, apo të bardhë.

Tre kilometra nga Liqeni Motosuko, te Pesë Liqenet Fuji – festivali tërheq vizitorë për gati gjashtë javë – prej 19 prill deri më 1 qershor.

COMMENTS