Festë e dyfishtë në familjen e Malësorit (Foto)

Festë e dyfishtë në familjen e Malësorit (Foto)

Malësori me një urim të veçantë për bashkëshorten. Dje në të gjitha trojet shqiptare u festua 28 Nëntori, mirëpo kjo datë për çiftin Malësor Prën

Malësori me një urim të veçantë për bashkëshorten.

Dje në të gjitha trojet shqiptare u festua 28 Nëntori, mirëpo kjo datë për çiftin Malësor Prënkoçaj dhe Fatmire Prënkoçaj ka një rëndësi të veçantë, përcjellë zico.tv

Pikërisht në atë datë, 4 vite më parë, këngëtari i mirënjohur, Malësor Prënkoçaj ka kurorëzuar dashurinë me bashkëshorten e tij, Fatmiren.

‘Urime 4 vjetorin e martesës ty e mua Fatmire’- ka shkruar Malësori mbi një foto të publikuar në Facebook.

COMMENTS