Festë e ‘çmendur’ në martesën e Labit dhe Qëndresës (Video)

Festë e ‘çmendur’ në martesën e Labit dhe Qëndresës (Video)

Të hënën e datës 16 tetor, moderatori i njohur Labinot Gashi ka mbajtur festën e dytë për dasmën e tij me Qëndresën, vetëm me të ftuar VIP, ku nuk kan

Të hënën e datës 16 tetor, moderatori i njohur Labinot Gashi ka mbajtur festën e dytë për dasmën e tij me Qëndresën, vetëm me të ftuar VIP, ku nuk kanë munguar emra të njohura nga arti, televizioni, madje edhe politika.

Vetë Labi është shprehur se janë ftuar 700 të tillë, shkruan zico.tv

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS