‘Ferrin për së gjalli’ që po e përjetojnë banorët në Alepo

Synimi i SHBA-së është një marrëveshje direkte mes Kosovës dhe Serbisë
Thaçi: Marrëveshja me Serbinë, jetike për integrimet e Kosovës

Banorët e zonës së Alepos në Siri, po vazhdojnë të përballen me vështirësi të shumta.

Shefi për çështje humanitare i Kombeve të Bashkuara, Stephen O’Brien, tha se në pjesën që po kontrollohet nga rebelët, civilët po përjetojnë ferrin e gjallë.

Ai u bëri thirrje palëve luftuese që të lejojnë evakuimin e qindra njerëzve që kanë nevojë urgjente për trajtim mjekësor.

Avionët e regjimit sirian dhe ata të ushtrisë ruse janë duke bombarduar që disa ditë zonat e kontrolluara nga rebelët në Alepo, pavarësisht armëpushimeve të arritura për këtë zonë.

COMMENTS