Ferrari prezanton modelin e ri Rosso Corsa LaFerrari Aperta (Foto)

Ferrari prezanton modelin e ri Rosso Corsa LaFerrari Aperta (Foto)

Kjo ësht është makina e cila është e aftë të fluturojë (Video)
Oppo prezanton telefonin e ri (Video)

Ky model u prezantua në ngjarjen Motorclassica në Melburn të Australisë.

Ferrari LaFerrari Aperta për herë të parë u prezantua në fund të vitit 2016, por ky është modeli i parë që prek tokën Australiane.

Ky model vjen me ngjyrë Rosso Corsa.

Vetëm 201 vetura të tilla janë prodhuar, që është një më shumë se sa numri i planifikuar fillimisht. Ekzemplari i fundit i prodhuar është dhuruar për bamirësi duke arritur vlerën prej 8.3 milion euro në një ankand publik.

Aperta vjen me motor 6.3-litër V12 me 789 kf. Me ndihmën e motorit elektrik, fuqia e kësaj veturë shkon në 950 kf, mjaftueshëm për ta arritur përshpejtimin nga 0-100 km/h në më pak se 3 sekonda dhe shpejtësi maksimale prej 350 km/h.

Për ta ngarë këtë veturë në rrugët e Australisë kërkohet leje e veçantë.

COMMENTS