Fergie mërzitur nga divorci, thotë se nuk donte të ndahej

Fergie mërzitur nga divorci, thotë se nuk donte të ndahej

Në shtator të këtij viti ajo ka bërë të ditur se martesa e saj ka përfunduar. Këngëtarja e famshme, Fergie është ndarë nga aktori Josh Duhamel

Në shtator të këtij viti ajo ka bërë të ditur se martesa e saj ka përfunduar.

Këngëtarja e famshme, Fergie është ndarë nga aktori Josh Duhamel pas një martese tetë vjeçare prej të cilës kanë edhe një fëmijë.

Fergie 42 vjeçare ka folur për herë të parë pas ndarjes duke thënë se divorci ishte vendim i Josh dhe jo i saj.

Ajo po ashtu ka treguar se dëshira e saj ishte që të qëndronte përherë e martuar me bashkëshortin e saj.

Fergie ka sjellë këtë vit albumin e saj të ri i cili ka korrur shumë sukses.

COMMENTS