Fëmijët sirianë me mesazh për botën pas sulmit kimik në Idlib (Foto)

Fëmijët sirianë me mesazh për botën pas sulmit kimik në Idlib (Foto)

E tmerrshme shifra e qytetarëve nga Kosova që kanë hequr dorë nga shtetësia
Qyteti me temperaturat më të larta në histori të Tokës, 54 gradë celsius

Fëmijët u ngritën në protestë me shirit të vendosur në gojët e tyre për të treguar heshtjen ndërkombëtare rreth sulmeve kimike në Siri.

Një vajzë mban shenjën në të cilën shkruan ‘Miqtë e Sirisë’ pranë shtatë fëmijëve që mbajnë flamujt e vendeve që po mbështesin opozitën, duke shikuar mbi ‘trupat e shtrirë në tokë’.

Fotografitë e protestës së fëmijëve u shpërndanë nga aktivistët e opozitës përmes rrjeteve sociale.

Rreth një e treta e 86 viktimave të sulmit kimik të së enjtes në Siri ishin fëmijë. Aktivistët thonë se vrasjet ishin të evitueshme dhe se aletet do të duhej të intervenoni për të ndaluar Presidentin Bashar al-Assad vite më parë.

COMMENTS