Fëmijët pasanikë të Dubait, aty ku në vend të qenit kanë… (Foto)

Kafshët e tyre shtëpiake nuk janë një qen. Përveç veturave nga ato që kushtojnë më së tepërmi dhe sendeve të tjera të luksit, vihet re një tjetër deta

Kafshët e tyre shtëpiake nuk janë një qen. Përveç veturave nga ato që kushtojnë më së tepërmi dhe sendeve të tjera të luksit, vihet re një tjetër detaj te kafshët e tyre shtëpiake. Është një tigër.

Duket se në rrjetet sociale është kthyer në një sfidë mes fëmijëve të pasanikëve më të mëdhenj të botës për të tregues se kush jeton më tepër në luks.

Pas atyre të Londrës dhe Singaporit, tashmë është radha e fëmijëve të pasur të Dubait për të treguar copëza të jetës së tyre që shumë as nuk i ëndërrojnë.

Në llogarinë në Instagram ‘The Rich Kids of Dubai’ ata kanë publikuar disa prej fotove të tyre, ku shihet luksi i cili për ta siç duket është rutinë.

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-1

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-2

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-3

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-4

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-5

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-7

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-8

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-9

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-10

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-11

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-12

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-13

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-14

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-15

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-16

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-17

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-18

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-19

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-20

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-21

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-22

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait-23

njihuni-me-femijet-pasanike-te-dubait

COMMENTS