Fëmija shkatërron makeup-in me vlerë 1000 dollarë

Fëmija shkatërron makeup-in me vlerë 1000 dollarë

Është e lehtë të urresh seksione bukurie. Nuk ka asgjë të këndshme të presësh të dashurën tënde me orë të tëra dhe të shkosh me të derisa të gj

Është e lehtë të urresh seksione bukurie.

Nuk ka asgjë të këndshme të presësh të dashurën tënde me orë të tëra dhe të shkosh me të derisa të gjejë lapsat e duhur për sy, shkruan ladbible.com, transmeton lajmi.net

Megjithatë edhe armiqtë më të mëdhenj do të ndjenin hidhërim për ata që prishën një seksion makeup-i me vlerë 1.300 dollarë.

Kjo ngjarje kishte ndodhur në një dyqan në Augusta, Gjeorgji, SHBA.

E tmerrshme, apo jo?

Nga gjurmët, rezultoi se një fëmijë kishte prishur gjithçka.

Stafi i dyqanit e trajtoi situatën me qetësi, duke e pastruar shpejt dyshemenë.

COMMENTS