Fëmija me një çizme rrëzohet në pellgun me ujë, inatoset kur nëna tij fillon të qeshë (Video)

Fëmija me një çizme rrëzohet në pellgun me ujë, inatoset kur nëna tij fillon të qeshë (Video)

Derisa po ecte me një çizme në një park të Australisë, fëmija është rrëzuar me fytyrë në pellgun me ujë. I lagur dhe i ftohur nga moti me shi

Derisa po ecte me një çizme në një park të Australisë, fëmija është rrëzuar me fytyrë në pellgun me ujë.

I lagur dhe i ftohur nga moti me shi, ai është inatosur që nëna tij nuk ndalonte së qeshuri.

‘Nuk është për të qeshur. Ti më bëre të kaloja këtej’, ka thënë ai, ndërsa tërhiqte prapa një çadër të kthyer së prapthi.

Më poshtë mund të shihni momentin e rrëzimit, si dhe fëmijën e zbathur dhe të lagur në tërësi.

COMMENTS