FBI heton Brad Pitt (Foto)

Aktori i Hollivudit ishte akuzuar nga djali i tij i adaptuar Maddox, 15 vjeç, se e kishte dhunuar gjatë një udhëtimi me avion nga Franca në Los Ange

Aktori i Hollivudit ishte akuzuar nga djali i tij i adaptuar Maddox, 15 vjeç, se e kishte dhunuar gjatë një udhëtimi me avion nga Franca në Los Angeles.

angelina-jolie-brad-pitt-1

Angelina Jolie kërkoi menjëher divorcin nga Brad Pitt pas denoncimit, dhe të marrë kujdestarinë e 6 fëmijëve të tyre.
Punonjësit socialë, e nxorrën të pastërt Pitt pasi që hetuan të njëjtën kërkesë si dhe pas hetimeve të FBI të cilët kanë shqyrtuar të gjitha rrethanat dhe nuk do të ndjekin një hetim të mëtejshëm ndaj aktorit Brad Pitt, ka bërë me dije FBI.

COMMENTS