Farat e kungullit të dobishme për shëndetin e njeriut

Farat e kungullit të dobishme për shëndetin e njeriut

Mjafton të ecni më pak se 30 minuta në ditë për t’i shmangur sëmundjet vdekjeprurëse
Gabimet që bëjnë femrat kur depilohen

Ashtu sikurse edhe vet kungulli, edhe farat e tij janë mjaft të shëndetshme kur bëhet fjalë për shëndetin e njeriut.

Kjo për shkak të përmbajtjes së tyre, pasi që farat e kungullit janë të pasura me proteina, zink, magnez dhe mangan.

Farat e kungullit gjithashtu ulin kolesterolin, ulin nivelin e sheqerit, ndihmojnë në humbjen e peshës, ndihmojnë në kohën e menopauzës si dhe janë mjaft të dobishme për osteoporozën, transmeton KP.

Konsumimi i shpeshtë i tyre, i bën edhe më të efektshme përparësitë e lartpërmendura në shëndetin tonë.

COMMENTS