Fantastike – Surpriza e David Guettas për Shqipërinë

Himni i 'Euro 2016' i David Guetta dhe Zara Larsson ka përfshirë në video edhe Flamurin me emblemën e UÇK-së. Edhe David Guetta, DJ zyrtar i Evropian

Himni i ‘Euro 2016’ i David Guetta dhe Zara Larsson ka përfshirë në video edhe Flamurin me emblemën e UÇK-së.
Edhe David Guetta, DJ zyrtar i Evropianit Franca 2016 i ka kushtuar këngë Shqipërisë, duke përfshirë pjesë nga kënga zyrtare e Evropianit ‘This one’s for you’

‘This one’s for you Albania’ është kënga me videoklip që Guetta e lansoi bashkë me Zara Larsson.

Por ajo që ra më së shumti në sy ishte flamuri me emblemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, që bënte pjesë në klipin e Guettas.

COMMENTS