Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)

Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)

‘Vajza ujk’, transformohet dhe gjen burrë (Video)
Materialet më të shtrenjta në botë, 16 prej tyre – në vend të parë nuk është ari dhe as diamanti! (Foto)

Val dhe Steve Fossey nga Bedforshire e Anglisë, po bëheshin gati të shkonin të flinin, kur papritmas iu hyri në dhomë një furgon.

Shoferi i cili ishte nën ndikimin e drogës dhe alkoolit, ka humbur kontrollin mbi makinën dhe ka dalë nga rruga. t

Ende nuk dihet në çfarë shpejtësia ishte, meqë furgoni kaloi nga rruga, nëpër kopsht dhe përfundoi në objektin e banimit.

Mësohet se ngasësi ka dashur të largohet, por fqinjët e kanë ndaluar derisa kanë arritur forcat e rendit.

COMMENTS