Familja jep detajet për varrimin e Armend Trenës

Familja jep detajet për varrimin e Armend Trenës

Trupi i Armend Trenës do të varroset sot në fshatin Begracë të Kaçanikut. Familja Trena ka bërë të ditur se varrimi i të ndjerit do bëhet në orën 1

Trupi i Armend Trenës do të varroset sot në fshatin Begracë të Kaçanikut.

Familja Trena ka bërë të ditur se varrimi i të ndjerit do bëhet në orën 16:00.

Kujtojmë se trupi i Armend Trenës u gjet pasditen e djeshme në lumin Lepenc, pas nëntë ditë kërkimesh.

Ai u aksidentua më 28 prill me kolegun e tij Malsor Dashi, trupi i të cilit u gjet të enjten që shkoi dhe u varros të shtunën.

COMMENTS