Facebook numëron dy miliardë përdorues (Video)

Facebook numëron dy miliardë përdorues (Video)

Mendimet pozitive ua largojnë stresin, vërtetohet edhe shkencërisht (Video)
Funksionet ‘F1’ deri te ‘F12’ në tastierë

Më shumë se çereku i botës përdor rrjetin social Facebook çdo muaj, duke e bërë atë më të famshmin dhe më të përdorurin në botë.

Përmes një postimi në faqen e tij në Facebook, themeluesi i kompanisë Mark Zukerberg lajmëroi se, që prej datës 27 qershor, komuniteti i Facebook-ut i kaloi dy miliardë njerëz.

Kjo arritje kolosale vjen vetëm 13 vite pasi rrjeti social u krijua nga Zukerberg, kur ai studionte në Harvard. Në fakt, pas suksesit të Facebook, Zukerberg braktisi studimet.

COMMENTS