Facebook, internet falas në SHBA

Supermakina kroate ‘trondit’ Gjenevën (Video)
Policia në Dubai së shpejti fillon patrullimin me anë të makinave fluturuese (Video)

Facebook mund të ketë tani si shënjestër një vend tjetër për të ofruar internet falas.

Rrjeti social është në bisedime me qeverinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe operatorët për rrjet në mënyrë për të sjellë shërbime falas të internetit te miliona njerëz.

‘Edhe pse nuk kemi asgjë për të njoftuar, misioni i Facebookut është të konektojë botën dhe ne jemi gjithmonë duke eksploruar mënyrat për ta bërë atë, përfshirë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës’, tha një zëdhënës i rrjetit social.

Facebook synon të ofrojë internet pa limit te një numër i caktuar i faqeve në mbarë botën.

COMMENTS