Facebook apo Snapchat (Foto)

Pas tri kloneve nga Snapchat, Facebook ka treguar frikën ndaj konkurrencës duke u përpjekur të krijoj diçka më të mirë se origjinali, pas Messenger Da

Pas tri kloneve nga Snapchat, Facebook ka treguar frikën ndaj konkurrencës duke u përpjekur të krijoj diçka më të mirë se origjinali, pas Messenger Day, Facebook ka sjellur një kopje tjetër të snapchat-it duke e quajtur Flash, ku aplikacioni ka debutuar në Brazil në versionin ‘lite’ që i bie se është më pak se 25MB në madhësi.

snapchat-facebook

Snapchat do të ketë vështërsi të ballafaqohet me një aplikacion të tillë, sipas Facebook-ut edhe pse ende nuk ka vendosur për lansimin e aplikacionit nëpër vende tjera, me shpresë që njerzit do të shkarkojnë aplikacionin e tyre dhe kështu do të largohen nga Snapchat.

COMMENTS