Fabrikën e gjysmërrënuar, arkitekti e kthen në shtëpi – rezultatet do t’ju mahnisin (Foto)

Ua shohin sherrin selfie-v: Gjithmonë kontrolloni imazhet dy herë para se t’i postoni në internet, mund të zhgënjeheni keq (Foto)
Dhjetëvjeçari vjedh veturën, policia detyrohet ta ndjekin djaloshin që po voziste deri në 160 kilometra në orë (Video)

Shtëpi njëkatëshe, dy, tri, apo edhe më shumë. Kjo është shpeshherë ëndrra e një njeriu. Por, përcjell Telegrafi, nuk është vetëm ‘lartësia’ ajo që shpesh na intereson. Janë kushtet që ofron ajo, gjegjësisht komoditeti.

Gjithsesi, ka të tillë të cilëve nuk u intereson shumë madhësia – atyre u intereson që ajo të jetë e veçantë.

Njëri ndër ta është edhe një arkitekt i cili shpenzoi 45 vjet në konvertimin e fabrikës së rrënuar të çimentos – gjatë Luftës së Parë Botërore – në shtëpinë e tij, dhe rezultati do t’ju lë pa fjalë, përcjell zico.tv

Thuhet se ishte viti 1973 koha kur Ricardo Bofill, kishte ‘rënë në dashuri’ me strukturën e madhe të braktisur betoni, që është pranë Barcelonës.

COMMENTS