Evolucioni i Toyota Supra, që kur u lansua para 39 vitesh (Video)

Evolucioni i Toyota Supra, që kur u lansua para 39 vitesh (Video)

Më 1978 Toyota ka lansuar gjeneratën e parë të modelit Supra, që kishte bazën e Celica. Vetura ishte shumë e kërkuar dhe praktike, duke bërë që

Më 1978 Toyota ka lansuar gjeneratën e parë të modelit Supra, që kishte bazën e Celica.

Vetura ishte shumë e kërkuar dhe praktike, duke bërë që të rritet prodhimi edhe me pasardhës të tjerë.

Pas tetë vitesh, prodhuesi japonez pa se ky model mund duhet të dallojë nga të tjerët dhe i ndryshoi pamjen, ndërsa i rriti fuqinë në masë të madhe.

Më poshtë mund të shihni të gjitha modelet nga linja e prodhimit Supra, si dhe evolucionin që kanë pësuar ndër vite.

COMMENTS