Evakuohet teatri në Londër për shkaqe sigurie (Foto)

Teatri i Londrës Old Vic është evakuuar gjatë performancës së shfaqjes Woyzeck, pasi policia mori një lajmërim për alarm sigurie. Policia ka konfir

Teatri i Londrës Old Vic është evakuuar gjatë performancës së shfaqjes Woyzeck, pasi policia mori një lajmërim për alarm sigurie.

Policia ka konfirmuar që tërë publiku është detyruar të largohet nga teatri, që ndodhet në afërsi të stacionit Waterloo, pas një alarmi të sigurisë në pasditen e së shtunës.

Në fotografitë e postuara shihen një numër njerëzish duke u larguar nga ndërtesa si dhe kordonin që bllokon rrugët përreth./A.i/

COMMENTS