‘Euro 2016’ – Ja çiftet e 1/8 së finales

Me përfundimin e fazës së grupeve janë mësuar të gjitha çiftet e fazës së ardhshme në 'Euro 2016'. Nga dy ekipe prej gjashtë grupeve dhe katër më t

Me përfundimin e fazës së grupeve janë mësuar të gjitha çiftet e fazës së ardhshme në ‘Euro 2016’.

Nga dy ekipe prej gjashtë grupeve dhe katër më të mirat të pozicionuara në vendin e tretë të secilit grup kanë kaluar tutje në 1/8 e finales.

Faza e dytë e ‘Euro 2016’ do të nisë të shtunën, më 25 qershor. Ky është orari i plotë i 1/8 së finales në ‘Euro 2016’.

Zvicër – Poloni: E shtunë, 25 qershor, 15:00
Uellsi – Irlanda e Veriut: E shtunë, 25 qershor, 18:00
Kroaci – Portugali: E shtunë, 25 qershor, 21:00
Hungari – Belgjikë: E diele, 26 qershor, 21:00
Francë – Irlandë: E diele, 26 qershor, 15:00
Gjermani – Sllovaki: E diele, 26 qershor, 18:00
Itali – Spanjë: E hënë, 27 qershor, 18:00
Angli – Islandë: E hënë, 27 qershor 21:00

COMMENTS