Ermali, Meti dhe Fatoni bëhen bashkë te ‘Astoria Lounge’ (Foto)

Gjilani bëhet vendi në të cilin mbrëmjet tani e tutje do të jenë më të veçanta. 'Astoria Lounge' do të hapë terasën verore me 15 korrik nga ora 20:

Gjilani bëhet vendi në të cilin mbrëmjet tani e tutje do të jenë më të veçanta.

‘Astoria Lounge’ do të hapë terasën verore me 15 korrik nga ora 20:00. E pronarët për hapjen speciale kanë ftuar emrat të cilët janë ndër më të kërkuarit në estradën shqiptare, shkruan zico.tv

Ermal Fejzullahu, Meti Maloku dhe Faton Isufi, janë këngëtarët që do t’i argëtojnë adhuruesit e ndejave më të mira, sidomos tashmë që kanë nisur të vijnë edhe bashkatdhetarët tanë nga diaspora.

Ndryshe në ‘Astoria Lounge’ servohen ushqime të shijshme, të dekoruara në mënyra të ndryshme e që për klientët diçka e tillë duket e mahnitshme.

COMMENTS