Era Istrefi në ballinën e ‘Elegance’

Era Istrefi me suksesin e saj të arritur në botë, së fundmi ajo ka realizuar një fotosesion bashkë me të cilin ka realizuar edhe një intervistë për re

Era Istrefi me suksesin e saj të arritur në botë, së fundmi ajo ka realizuar një fotosesion bashkë me të cilin ka realizuar edhe një intervistë për revistën ‘Elegance’.

Ajo gjendet në kopertinën e revistës në veshje të zezë, flokë të shpupurisura, por duke shfaqur sensualitet dhe joshje.

Era Istrefi së fundmi ka prekur majat e muzikës botërore me hitin e saj shqip ‘Bon Bon’ realizuar në studion e RedBox te BigBang.

era-istrefi-ne-ballinen-e-elegance

COMMENTS