Eni Koçi do t’i zhdukte këto fotografi (Foto)

Ajo është njëra nga këngëtaret të cilat është cilësuar si më sexy. Eni Koçi ka dalë në skenë kur ishte vetëm 12 vjeçe. Ajo në fillimet e saj u prez

Ajo është njëra nga këngëtaret të cilat është cilësuar si më sexy.

Eni Koçi ka dalë në skenë kur ishte vetëm 12 vjeçe. Ajo në fillimet e saj u prezantua si motra e vogël e këngëtares Greta Koçi.

Eni ra në sy për pamjen e saj të thjeshtë. Por me kalimin e viteve ajo është transformuar. Faqja demaskuese ‘Vipat e Bllokut’ ka publikaur disa foto nga fillimet e saj në skenë dhe si është transformuar ditët e sotme.

Ajo ka pohuar gjtihmonë se ka bukuri natyrale dhe nuk ka bërë asnëj ndërhyrje. Por foto e mëposhtme flasin vetë.

COMMENTS