Eneda ironizon me këngëtaret ‘plastike’ (Foto)

Kryeministri i Rusisë surprizon Elhaida Danin, i dërgon dhuratën që askush nuk e priste (Foto)
Flori merr dhuratë nga YouTube (Foto)

Këngëtarja shqiptare Eneda Tarifa ka ironizuar koleget e saj që kanë kryer ndërhyrje estetike.

Vet Tarifa, është ndër të paktat që mbetet ende origjinale dhe nuk është përfolur për ndonjë ndërhyrje.

Eneda ka publikuar një fotografi të saj pa ngjyra, së cilës i ka vendosur disa buzë të mëdha të kuqe.

Eneda Tarifa

COMMENTS