Enca në USA, ja arsyeja (Foto)

Enca në USA, ja arsyeja (Foto)

Enca është njëra nga këngëtaret më të komentuara kohën e fundit sidomos pas projektit 'Dua'. Në imazhin e fundit të publikuar nga vet Enca në llog

Enca është njëra nga këngëtaret më të komentuara kohën e fundit sidomos pas projektit ‘Dua’.

Në imazhin e fundit të publikuar nga vet Enca në llogarinë e saj në ‘Instagram’, ka treguar se do të jetë në Amerikë.

Atje ajo do të mbajë disa koncerte në New York dhe Detroit. ‘New York & Detroit për disa ditë! Hera e parë në USA. Kush do vije në koncertet e mija’ ka shkruar Enca.

COMMENTS