Enca në kishë për të ‘larë’ mëkatet? (Foto)

Këngëtarja Enca Haxhia është shquar gjithnjë për natyrën e saj ekspresive. Por këtë herë ajo i ka habitur ndjekësit e saj, pasi ka publikuar një fo

Këngëtarja Enca Haxhia është shquar gjithnjë për natyrën e saj ekspresive.

Por këtë herë ajo i ka habitur ndjekësit e saj, pasi ka publikuar një foto në rrjete sociale ku ka treguar se ka shkuar në kishë.

Ndoshta këngëtarja ka bërë ndonjë ‘mëkat’ për të cilin do të falet? Apo thjesht këtë të dielë ka dashur t’ia kushtojë Zotit dhe lutjeve.

COMMENTS