Emocionuese: Reagimi i bebes kur e dëgjon për herë të parë nënën (Video)

Emocionuese: Reagimi i bebes kur e dëgjon për herë të parë nënën (Video)

Aktorja e njohur lë të dashurin, vazhdon romancën me shokun e ngushtë (Foto)
Njëzetë fotografitë e fundit të yjeve të famshëm, para se ata të largoheshin përgjithmonë nga kjo botë (Foto)

Ky është momenti prekës kur një foshnje e shurdër dëgjon për herë të parë zërin e nënës së saj.

Annabelle Lawrence lindi e shurdhër, por nëpërmjet dy pajisjeve për dëgjim ajo arriti të dëgjonte zërin e nënës dhe u gëzua tej mase.
Kur nëna e saj Sarah Jo e pyeti nëse po e dëgjonte, foshnja tre-muajshe u gëzua shumë, duke qeshur me të madhe.

COMMENTS