Emocionuese! Beyonce i realizon ëndrrën pacientes me kancer (Video)

Beyonce ka treguar edhe një herë se sa këngëtare e madhe është duke i bërë realitet ëndrrën një fanse. Kjo e fundit fundit vuan nga kanceri dhe fam

Beyonce ka treguar edhe një herë se sa këngëtare e madhe është duke i bërë realitet ëndrrën një fanse.

Kjo e fundit fundit vuan nga kanceri dhe familjarët me ndihmën e miqve i realizuan ëndrrën duke e bërë që të bisedojë përmes FaceTime me Beyonces.

Ajo madje ka dëshmuar diçka të tillë duke publikuar komunikimin me Ebony Bankat teksa dëgjohen duke shprehur dashuri ndaj njëri-tjetrit.

Diçka e tillë u realizua pasi Ebony e cila vuan nga sëmundja e kancerit, dha dëshirën e saj të fundit e cila ishte që një ditë ta takonte apo të fliste me Beyonce.

COMMENTS