‘Emiri’ pjesë e videoklipit të Çelentanos dhe Minës (Video)

‘Emiri’ pjesë e videoklipit të Çelentanos dhe Minës (Video)

Mina Celentano është një album duet i dy prej artistëve më të mirë italianë Mina dhe Adriano Celentano. I publikuar në vitin 1998, albumi korri

Mina Celentano është një album duet i dy prej artistëve më të mirë italianë Mina dhe Adriano Celentano. I publikuar në vitin 1998, albumi korri sukses të madh duke arritur shitjen e 1,800,000 kopjesh.

Një ndër këngët e këtij albumi është edhe E l’amore e cila në vitin 2016 erdhi me një klip me protagonistë dy aktorë turq.

Në këtë video shohim interpretimin e mrekullueshëm të Kaan Urgancıoğlu dhe Busra Develi. Ishte regjisori i njohur turk Ferzan Özpetek ai i cili bashkoi këta dy artistë në këtë këngë kaq të bukur.

Për më shumë shihni videon e mëposhtme!

COMMENTS