Emiri është nip i shqiptarëve (Foto)

Emiri është nip i shqiptarëve (Foto)

Aktorin e njohur turk Kaan Urgancioglu, e njohim si 'Emiri' nga seriali 'Kara Sevda'. Aty shfaqet si një personazh negativ ose thënë më qartë iniciue

Aktorin e njohur turk Kaan Urgancioglu, e njohim si ‘Emiri’ nga seriali ‘Kara Sevda’.
Aty shfaqet si një personazh negativ ose thënë më qartë iniciuesi i gjithë vuajtjeve të ‘Nihanit’ dhe Kemajlit, shkruan rtv21.tv

Por a e keni ditur se ai ka gjene shqiptari? Nëna e aktorit është me prejardhje shqiptare. Të paktën kështu shkruhet në biografinë e tij.

Kështu Urgancioglu iu shtohet listës së aktorëve turk me prejardhje shqiptare si Halit Erginc, Kivanc Tatitlug, Gizem Karca e të tjerë.

COMMENTS