Emine Toska për herë të parë rrëfen për ndarjen me Afrim Muqiqi (Video)

Emine Toska për herë të parë rrëfen për ndarjen me Afrim Muqiqi (Video)

Emine Toska, një emër i njohur. Karrierën e nisi në Teatrin e Gjilanit si aktore në shfaqje të ndryshme, përcjellë zico.tv Pas kësaj ajo i’u f

Emine Toska, një emër i njohur.

Karrierën e nisi në Teatrin e Gjilanit si aktore në shfaqje të ndryshme, përcjellë zico.tv

Pas kësaj ajo i’u fut muzikës dhe projekte.

Emisioni n’ZOOM riktheu Eminën me një intervistë ekskluzive duke rrëfyer shumë gjëra nga jeta profesionale dhe private.

Ajo për herë të parë u tregua e hapur duke folur për lidhjen me këngëtarin Afrim Muqiqi.

Për më shumë shikoni intervistën e mëposhtme.

COMMENTS