Ëmbëlsirë me mak

Ëmbëlsirë me mak

Omëletë me hithra
Sallatë me speca e hudhër

Përgatitja:

1/4 Gjalpë (margarinë)

1 gotë ujë
1 gotë uji sheqer
1 pako kekssa të bluar
300gr
1 pako mak
Arra të grimcuara
Rrush të tharë

Përgatitja: Pasi të përzihen të gjithë përbërësit hudhet në një kuti dhe mbi ëmbëlsirë mund të hidhet cokollatë kuzhine apo krem karamel.

COMMENTS