Elita vjen me ‘coverin’ e radhës – ‘Na jena njo’ nga Ardian Bujupi (Video)

Hiti i padiskutueshëm i Ardian Bujupit dhe Daloolit 'Na jena njo', vazhdon të dëgjohet gjithandej. Kjo këngë e ka inspiruar këngëtaren e talentuar Eli

Hiti i padiskutueshëm i Ardian Bujupit dhe Daloolit ‘Na jena njo’, vazhdon të dëgjohet gjithandej. Kjo këngë e ka inspiruar këngëtaren e talentuar Elita Ziberi t’ia bëjë asaj një cover interesant.

Artistja e sjell projektin i cili u punua me tekst nga Da Ghost, duke e interepretuar atë ëmbël.

Elita është e bija e vokalistit të Elita 5, Arif Ziberit.

Elita bashkë me grupin XXL Band pati rrëmbyer çmimin Best Rock në Festivalin ‘Çelësi Muzikor 9’.

COMMENTS