Elegante dhe plot jetë, Fanushe Ahmetaj (Premierë/Video)

Këngëtare shumë e njohur me zërin e saj të mahnitshëm, Fanushe Ahmetaj ia thotë bukur këngës duke trokitur në zemrat e adhuruesëve të saj me plot dashuri. Ajo në programin festiv të ZICO TV, ‘Gëzuar 2017’, vjen me një premierë të këngës “Trokas”, duke dhuruar një performancë me plot buzëqeshje si gjithmonë.

Këngëtare shumë e njohur me zërin e saj të mahnitshëm, Fanushe Ahmetaj ia thotë bukur këngës duke trokitur në zemrat e adhuruesëve të saj me plot dashuri.

Ajo në programin festiv të ZICO TV, ‘Gëzuar 2017’, vjen me një premierë të këngës “Trokas”, duke dhuruar një performancë me plot buzëqeshje si gjithmonë.

COMMENTS