Ekskluzive: Kush është jeta e Neki Emrës? (Foto)

Njëzeteshtatë të dashurat e Cristiano Ronaldos (Video)
Për dashurinë e jetës, Kemajli vdiq (Foto)

Në një foto me mbishkrimin ‘u pjek’ të publikuar në rrjetin Facebook, Neki Emra krahasoi piten me këngën. Këngëtari tha për zico.tv se bëhet fjalë për projektin e ri ‘Jeta jem’ e cila sipas tij është ‘këngë shumë dinamike, dance, edhe besoj që ka me qenë një hit veror super i mirë.. ‘

Artisti duke qenë shumë i kënaqur me punën e kompozitorit dhe tekstshkruesit shtoi :’Kënga e re është gati, sot e kam pranu versionin final. Prej sot filloj përgatitjet për punën e klipit. Kënga është kompozu prej Florent Boshnjakut, e teksti është shkru prej Mithat Sadikut’.

Së shpejti presim edhe foto e video ekskluzive nga sheshi i xhirimit të videoklipit më të ri nga Neki Emra!
‘zico.tv’

Neki Emra postimi

COMMENTS