Ekskluzive: Filmi ‘Shok’ me pjesë të dytë (VIDEO)

Ekskluzive: Filmi ‘Shok’ me pjesë të dytë (VIDEO)

Filmi ‘Shok’ pa dyshim që ka lënë gjurmë në kinematografinë shqiptare. Ky film që flet për luftën e 1999 ishte nominuar në kategorinë e filmit të m

Filmi ‘Shok’ pa dyshim që ka lënë gjurmë në kinematografinë shqiptare.

Ky film që flet për luftën e 1999 ishte nominuar në kategorinë e filmit të metrazhit të shkurtër në ‘Oscar’, shkruan arbresh.info.

E, këtë vit një tjetër ‘Shok’ pritet ti shtohet kinemasë shqiptare dhe amerikane.

Kjo ngase regjisori nga Peja Erblin Nushi ka vendosur ta rikthej luftën treguar nga sytë e fëmijëve.

Në këtë film luan edhe Eshref Durmishi dhe Armond Morina, kjo dyshe luante në ‘Shok’.

Për më shumë kuptoni detajet nga intervista e ekipit dhënë për emisionin n’ZOOM.

COMMENTS