Ekskluzive: Blerim Gjoci me film kushtuar luftës në Kosovë (Video)

Aktori Blerim Gjoci është duke vazhduar karrierën në Amerikë. Ka ardhur për pushim në Kosovë dhe ishte i pranishëm në emisionin n’ZOOM, shkruan zic

Aktori Blerim Gjoci është duke vazhduar karrierën në Amerikë.

Ka ardhur për pushim në Kosovë dhe ishte i pranishëm në emisionin n’ZOOM, shkruan zico.tv

‘Po synoj të tregoj një copëz të vërtete për Kosovën’ ishin disa nga fjalët e aktorit Gjoci.

‘Sunny Hill mban emri filmi që pritet që audicionet ti mbaj edhe në Kosovë.

Për të kuptuar më shumë detaje ndiqeni kronikën e mëposhtme.

COMMENTS