Edona Llalloshi publikon ‘Hallall të qoftë’ (Video)

Edona Llalloshi publikon ‘Hallall të qoftë’ (Video)

Këngëtarja mjaft e dashur Edona Llalloshi sot ka lansuar projektin e saj më të ri muzikor. Kënga mban titullin 'Hallall të qoftë' dhe mund ta gjeni

Këngëtarja mjaft e dashur Edona Llalloshi sot ka lansuar projektin e saj më të ri muzikor.

Kënga mban titullin ‘Hallall të qoftë’ dhe mund ta gjeni vetëm në aplikacionin Premier Songs në Android dhe iOS

Këngëtarja ka sjellur një videoklipi mjaft pranveror i cili është realizuar nga ‘EFM Creative’ ndërkaq për këngën ka bashkëpunuar me Florent Boshnjakun dhe Arsim Bunjakun.

COMMENTS