Edhe sot mblidhet KQZ-ja

Edhe sot mblidhet KQZ-ja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka caktuar për sot pasdite një mbledhje në të cilën do të ketë raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve. Në kët

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka caktuar për sot pasdite një mbledhje në të cilën do të ketë raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve.

Në këtë mbledhje që udhëhiqet nga kryetarja e KQZ-së Valdete Daka do të diskutohet edhe për ndryshimin dhe plotësimin e Planit Operativ të Sigurisë për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale për kryetarë të komunave.

COMMENTS