Edhe passwordi më i komplikuar është i thjeshtë për t’u vjedhur (Video)

Edhe passwordi më i komplikuar është i thjeshtë për t’u vjedhur (Video)

Me Gmail tani mund të dërgohen dhe pranohen para nga emaili
Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)

COMMENTS