Edhe pak orë: Deri në 70% zbritje në ‘Moda City’ në Ferizaj (Video)

Qendra Tregtare 'Moda City' në Ferizaj, vazhdon të mendojë dhe t'i surprizojë konsumatorët e vet. Me rastin e festës së Kurban Bajramit, ka bërë zb

Qendra Tregtare ‘Moda City’ në Ferizaj, vazhdon të mendojë dhe t’i surprizojë konsumatorët e vet.

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, ka bërë zbritje marramendëse për klientët e saj.

Nxitoni që t’i bleni me zbritje nga 20% deri në 70% të gjitha produktet në ‘Moda City’.

Kanë mbetur edhe pak orë që të përfitoni nga oferta e ‘Moda City’, prandaj mos e humbni rastin!

COMMENTS