Edhe me bateri të zbrazur, veturat elektrike do të mund të lëvizin (Video)

Viber e njeh kodin e ri telefonik të Kosovës +383 (Video)
Biki nga Robosea, është droni i parë për xhirim 4K nën ujë (Video)

Mbushja e baterive me teknologji pa tela ka arritur në një stad të lartë zhvillimi dhe mund të përdoret edhe për pajisje më të mëdha se telefoni.

Qeveria Izraelite në partneritet me kompaninë ElectRoad janë duke ndërtuar një rrugë automobilistike e cila do të mbushë baterinë e veturës suaj me anë të teknologjisë së transmetimit të energjisë elektrike

COMMENTS