Ecja për shëndet dhe sport (Video)

Ecja për shëndet dhe sport (Video)

Të gjithë janë dakord që për të qënë në formë dhe shëndet kemi nevojë të ecim. Por të ecësh në fakt është një mënyrë trajnimi i bërë vetë, për të djegur kaloritë dhe për të mbajtur metabolizmin aktiv. Por sa duhet të ecim, mësojeni në storien e mëposhtme:

Të gjithë janë dakord që për të qënë në formë dhe shëndet kemi nevojë të ecim.

Por të ecësh në fakt është një mënyrë trajnimi i bërë vetë, për të djegur kaloritë dhe për të mbajtur metabolizmin aktiv.

Por sa duhet të ecim, mësojeni në storien e mëposhtme:

COMMENTS