‘Eat 24’, roboti që ua sjell ushqimin në shtëpi (Video)

‘Eat 24’, roboti që ua sjell ushqimin në shtëpi (Video)

Blen tankun, gjen brenda ari me vlerë 2.4 mln dollarë (Video)
Fiku, njihuni me vetitë kuruese të këtij fruti (Video)

Teksa flitet gjithnjë e më shumë për dronët dhe makinat pa shofer, dy ditë më parë në San Francisco, pa shumë vëmendje nga mediat, Yelp ka nisur të dorëzojë ushqime në shtëpi me shërbimin e saj ‘Eat24’.

COMMENTS