E turpshme, tifozët racistë serb ofendojnë në baza racore (Video)

E turpshme, tifozët racistë serb ofendojnë në baza racore (Video)

Juventus-Barcelona, shiten të gjitha biletat vetëm për pak orë
Lorik Cana: A po ecin me shpejtësinë e duhur Shqipëria dhe Kosova?

Një ngjarje jo e mirë ka ndodhur në kampionatin e Serbisë ku viktimë ishte një futbollist brazilian.

Se serbët janë racistë të mëdhenj e tregon edhe ndeshja në fundjavë mes Rad dhe Partizanit të Beogradit.

Tifozët vendas e ofenduan në baza racore futbollistin brazilian Everton, i cili pastaj shpërtheu në lot.

Lojtarët vendas nuk e përkrahën fare lojtarin kundërshtar por kërkonin që të qëronin hesapet me të.

Në fund Everton duke përshëndetur publikun e tij shpërtheu në lot, ndërsa serbët edhe njëherë treguan se janë popull pa ndjenja dhe racistë të mëdhenj.

COMMENTS