E tmerrshme, ky është momenti kur ‘Kemailin’ e therin me thikë (Video)

E tmerrshme, ky është momenti kur ‘Kemailin’ e therin me thikë (Video)

Është seriali më i diskutuar kohëve të fundit, bëhet fjalë për telenovelën Më Fal i cili kohëve të funit është transmetuar në shumë televizionet shqip

Është seriali më i diskutuar kohëve të fundit, bëhet fjalë për telenovelën Më Fal i cili kohëve të funit është transmetuar në shumë televizionet shqiptare.

Brenda kësaj drame ndodhin shumë tragjedi, dashuri dhe intriga,madje edhe shumë personazhe vdesin. E njëri ndër aktorët kryesorë që vuan shumë është Kemaili.

Ai ballafaqohet me shumë probleme dhe sfida vetëm e vetëm që ta fitojë zemrën e Beharit.

Një episodet në vazhdim ai plagoset nga një i huaj me thikë. Ja momenti tragjik.

Pjesa nga Episodi i neserm! (Part 2) #mëfalalsatm #beniaffet

A post shared by Më Fal – Alsat M 🎬 (@mefal.alsatm) on

COMMENTS