E rikthen shkretëtirën në pyll (Video)

E rikthen shkretëtirën në pyll (Video)

Janë bërë 37 vite, që kur ky njeri çdo ditë shkon në shkretëtirë dhe mbjell nga një pemë të re. Xhadavi për çdo ditë shkon në ishullin Maxhuli, i cili dikur ishte shndërruar në shkretëtirë.

Janë bërë 37 vite, që kur ky njeri çdo ditë shkon në shkretëtirë dhe mbjell nga një pemë të re.

Xhadavi për çdo ditë shkon në ishullin Maxhuli, i cili dikur ishte shndërruar në shkretëtirë.

COMMENTS