E pret letra drurin apo jo (Video)

Gjatë transmetimit live prezantuesi i motit shfaqet para ekraneve duke mbajtur kokën e tij në dorë, shikuesit habiten (Video)
Në përvjetorin e 70 të martesës, mbretëreshës i dhurohet torta e njëjtë si ditën kur lidhi kurorë (Foto)

Keni menduar ndonjëherë që një letër të presë drurin? Kjo video ua demostron këtë gjë duke ju shuar kureshtjen.

Letra mund të jetë një prej materialeve më të buta dhe të lehta por ajo cfarë bën me të në këtë video është befasuese. Ajo mund të përdoret dhe si ‘sharrë’. Për më tepër shihni videon:

COMMENTS